Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Årsmöte 2022 Löts Bygdegårdsförening

VÄLKOMMEN PÅ ÅRSMÖTE 2022!

Löts Bygdegårdsförenings Årsmöte hålls söndag den 6/3 kl 18.00.

På grund av rådande pandemi så hålls årsmötet i år digitalt men med möjlighet att också deltaga på plats, med gott avstånd till övriga deltagare! Förtäring serveras efter mötet till deltagare på plats.

Passa på att föra fram dina synpunkter och idéer! Motioner ska som vanligt lämnas skriftligen till styrelsen minst 14 dagar innan årsmötet (t.ex via mail till info@lotgarden.se) . Bygdegården är ju allas angelägenhet och du har all möjlighet att vara med och påverka!

Du anmäler dig till Årsmötet genom att fylla formuläret nedan och anger där på vilket sätt du vill deltaga (kryssrutor). Den som väljer att deltaga digitalt får en möteslänk mailad till sig under söndag 6/3 och ansluter till mötet genom att klicka på länken.

VARMT VÄLKOMMEN PÅ ÅRSMÖTET!

 

Anmälan till Årsmöte 2022 Löts Bygdegårdsförening
Välj vilket Årsmötesalternativ som passar dig bäst genom att markera rutan!
Förnamn och Efternamn
Fyll i din e-postadress. Du som vill deltaga digitalt kommer att få en inloggningslänk mailad till dig söndag 6 mars så du kan ansluta till mötet digitalt.
För att kunna beräkna åtgång av förtäring behöver vi veta hur många personer du/ni är i sällskapet. (Detta fält ifylles ENDAST om du vill deltaga på plats).
Ange övrig upplysning som t.ex matallergi.