Till Riksförbundet
Gå till distrikt

Perfekt för bröllopsfester!

Går ni i bröllopstankar och letar efter en perfekt lokal? Då har vi nog vad ni söker! Oavsett om du vill ha ett stort bröllop för hela tjocka släkten eller vill skapa en intimare ”bara vi”-känsla så kan Lötgårdens flexibla lokaler fungera.

Knappt en kilometer från Lötgården ligger Löts vackra kyrka. Med bröllopsfesten i Lötgården så vinner du mycket! Vi har en stor gårdsplan framför bygdegården där det finns parkeringsplats för många gäster och deras bilar/bussar.
Den stora gräsplanen inbjuder till utomhusaktiviteter och där fungerar det fint att sätta upp ett partytält om man vill ta brudskålen utomhus men inte litar helt på vädrets makter.

Kika på länken Bröllopsinspiration och dukningar så ser du lite hur du kan förvandla bygdegården till just ERT sagobröllop! Lötgården har vita stolsöverdrag som ni kan hyra för ett snyggt och enhetligt utseende till dukningen. Du kan se bilder lite längre ner på sidan som visar hur de ser ut och hur de kan lyfta hela intrycket av den bröllopsdukade lokalen.

Vill ni ha ett kyrkbröllop så ligger Löts vackra kyrka precis i närheten. Fler bilder på kyrkan hittar du här.

Om ni har många gäster som kommer långväga ifrån och som behöver någonstans att övernatta så ligger Lötsberga Bed & Breakfast inte långt från Lötgården.

Exempel på möblering

 

De vita stolsöverdragen finns att hyra av Lötgården.

 

Miljöbild dukning med Lötgårdens stolsöverdrag.

 

Exempel på miljöbild bröllop.

 

Sommarfager utsmyckning vid entrén.

 

Tunn och skir mönstervävd rosa gardin (uthyres).