Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild
  • Hem
  • Om Bygdegården

Om Bygdegården

Lötgården invigdes 12 november 1949 av dåvarande Landshövdingen Hilding Källman och har sedan dess använts flitigt av oss som bor i trakten och av andra som hyrt bygdegården för olika ändamål t.ex dop, bröllop, fester, teaterpjäser, konserter, körläger, fotbollsläger mm.

Lötgården ligger vackert belägen utanför Grillby i Enköpings kommun, nära Mälaren och fina naturområden såsom t.ex Härjarö, Hjälstaviken mm. och runt knuten hittar du norra Europas nordligaste bokskog.

Vår bygdegård är flexibel och erbjuder lokaler i olika storlekar och passar för bröllop, fester, dop, lägerverksamhet möten av alla slag. Det finns en scen i stora samlingssalen och fotbollsplaner utanför lokalen.

Våra lokaler i olika storlekar gör det möjligt att erbjuda något för alla behov. Vi har följande att erbjuda:

STORA SALEN med plats för ca 125 sittande.
LILLA SALEN med plats för ca 25-30 personer.
MÖTESRUM övervåning med plats för 6-8 personer.
KÖKET med plats för ca 10-12 personer.
PUBEN med eller utan bastu.
FOTBOLLSPLANER (utomhusmiljön).

Du kan läsa mer om våra olika lokaler och boka under Våra lokaler.

 

Löts Bygdegårdsförening ordnar under kalenderåret en rad olika aktiviteter för barn & vuxna med målet att bygdegården ska vara en naturlig samlingspunkt för de boende i trakten. Tillgänglighet är viktigt så alla kan komma till Lötgården så självklart finns en ramp och HWC!

Föreningen drivs helt ideellt och verksamheten finansieras med en del kommunala bidrag samt frivilliga bidrag från privatpersoner och företag. Allt arbete som görs kring bygdegården är också i form av ideella insatser och privatpersoners engagemang.

Om du vill göra en insats och lämna ett bidrag till Löts Bygdegårdsförening så kan du göra det på vårt Plusgironummer 387798-2 eller genom att swisha till 072-542 60 11 (kassör Anette Lamell står som mottagare). Märk din insättning/swish med ”Frivilligt Bidrag”.

Vid Lötgården finns goda parkeringsmöjligheter och stora grönytor som passar för allehanda utomhusaktiviteter inkl fotbollsplan.
Puben passar perfekt att hyra för en After Work eller samling med kompisgänget!