Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Konsert: EVERGREEN- En hyllning till Streisand

KONSERTKARUSELLEN 2022 PRESENTERAR * * * * MALENA TUVUNG 20e NOV * * * *

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hon är inte bara lik Barbra Streisand till utseendet – Malena Tuvung har även en klang och nerv i sitt artistiska uttryck som gör att man transporteras in i den ikoniska världsstjärnans låtskatt på ett sätt som ingen annan svensk artist har lyckats med.

Evergreen är en hyllning till Barbra Streisand och är en intim konsert där Malena tolkar en av vår tids största artister. Låt dig förföras av sånger som Don’t Rain on My Parade, People, Papa Can You Hear Me, Memory, Somewhere, The Way We Were och naturligtvis Oscarsbelönade Evergreen ur 1976 års version av storfilmen A Star is Born, där just Barbra Streisand spelade huvudrollen.

Malena Tuvung
Malena Tuvung är utbildad vid Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg och är en meriterad sångerska och musikalartist. Hon har en bredd i sitt artisteri och har medverkat både som dansare och sångerska i allt från krogshower till musikaler och opera.
Mer om Malena Tuvung här.

Sångerskan Malena Tuvung (Foto: Harald Nilsson)


Carina E Nilsson

Pianisten Carina E Nilsson har sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid. Hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar har en unik bredd och hon har samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.
Mer om Carina E Nilsson här.

Pianisten Carina E Nilsson (Foto: Liza Simonsson Lizafoto)

 

Konserten EVERGREEN – En hyllning till Streisand arrangeras i Lötgården söndag 20 november kl 18:00 och är ett samarbete med Musik i Uppland och Enköpings Kommun.

Dörrarna öppnas kl 17:00 och konserten startar kl 18:00. Den spelas i ett sträck utan paus. Innan konserten och under konserten är Lötgårdens Café öppet och serverar fika samt smörgåsar. Du kan förboka ditt fika-/smörgåspaket så det finns klart direkt när servieringen öppnar, kl 17:00. 

Vid frågor kring konserten kontakta Anette Lamell, 070- 529 45 36 eller anette.lamell@rovab.com

* * * BILJETTFÖRSÄLJNINGEN  HAR STARTAT!!  * * *

SÅ HÄR KÖPER DU BILJETT:

Vi erbjuder olika biljettalternativ (VUXEN/BARN <16 år) och med möjlighet att förboka fikapaket (Kaffe/te/läsk +kakbit) eller smörgåspaket (Kaffe/te/läsk +smörgås).
Därför finns det olika Swishkoder  nedan för varje alternativ.

Ex: Vill du köpa 4 vuxenbiljetter med Smörgåsfika så öppnar du din Swish-app på t.ex mobilen och så skannar du QR-koden under  rubriken ”Biljettpris VUXEN inkl förbokat smörgåsfika (Kaffe/te/läsk +smörgås) = 200 kr”.  Räkna själv ut vad du ska betala (4 x200kr= 800 kr) och fyll i det beloppet i din swishapp.
I meddelanderutan fyller du i Antal biljetter + Ditt Namn. Texten är förifylld i den rutan, men lägg själv till siffran för antal biljetter och ditt namn (så vi lätt kan hitta din betalning!).

Du får därefter en bekräftelse på ditt köp via sms och dina biljetter finns i entrékassan på konsertkvällen, reserverade på det namn du uppgivit + mobilnummer du swishat med.  Om du inte har swish och vill betala med kontanter så går det också bra – ta kontakt med Anette Lamell på 070-529 45 36 i så fall!)

KÖP BILJETT genom att klicka på PRISLISTAN för att se priser och QR-koder eller se längre ner på denna sida.

 

 • Biljettpris VUXEN   =   130 kr (endast biljett)
Skanna denna QR-kod med Swish och skriv antal biljetter + ditt namn i meddelanderutan samt ange totalbelopp för köpta biljetter.
 • Biljettpris VUXEN inkl förbokat smörgåsfika (Kaffe/te/läsk +smörgås) = 200 kr

  Skanna denna QR-kod med Swish och skriv antal biljetter i meddelanderutan!

   

 • Biljettpris VUXEN inkl förbokat KAKfika (Kaffe/te/läsk +kakbit) = 190 kr

  Skanna denna QR-kod med Swish och skriv antal biljetter i meddelanderutan!

   

 • Biljettpris BARN (< 16 år) = 100 kr

  Skanna denna QR-kod med Swish och skriv antal biljetter i meddelanderutan!

   

 • Biljettpris BARN inkl förbokat smörgåsfika (Kaffe/te/läsk +smörgås) = 170 kr

  Skanna denna QR-kod med Swish och skriv antal biljetter i meddelanderutan!

   

 • Biljettpris BARN inkl förbokat KAKfika (Kaffe/te/läsk +kakbit) = 160 kr

  Skanna denna QR-kod med Swish och skriv antal biljetter i meddelanderutan!

   

VARMT VÄLKOMMEN PÅ KONSERT!