Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Jullovsfilm Pettson & Findus Juligheter (yngre barn)

Efter förra succén med Pettson & Findusfilmen så visar vi torsdag den 2 januari kl 15.00 barnfilmen Pettson & Findus Juligheter i Lötgården. Filmen är barntillåten och är 1 tim 19 minuter lång.

I ”biosalongen” finns även  kuddar och sittunderlag så yngre biobesökare som tröttnar på att sitta still på stolen kan få lite variation! Den här filmen hade premiär 2016 men brukar fortfarande vara mycket uppskattad av främst yngre biobesökare.

Lötgården öppnar kl 14.30 och Biokiosken öppnar samtidigt och håller öppet under hela filmvisningen. Där kan du köpa dricka, popcorn, godis, chips och kaffe/te mm.

Välkommen på jullovsfilm för de yngre!

Lite om filmens handling:

Två dagar före julafton blir Pettson och Findus insnöade på den lilla gården. Snart har de ätit upp all mat och inte kan de ta sig ut för att hugga ner en julgran. Findus är rädd att det inte kommer bli något julfirande, men Pettson lovar att det ska bli den bästa julen någonsin! Nästa dag är vädret bättre och de lyckas ta släden ut i skogen. Men Pettson gör illa foten och de får återvända hem tomhänta. Grannarna Beda och Gustavsson erbjuder sig att hjälpa dem, men Pettson envisas med att tacka nej. När Findus gör ett sista försök att rädda julen håller han på att ställa till det ordentligt. Till slut får han Pettson på bättre tankar och tillsammans bygger de en alldeles egen julgran. Plötsligt knackar det på dörren och när de öppnar tror de inte sina ögon: Där står deras snälla grannar med famnen full av godsaker. Äntligen kan vännerna fira den bästa julen någonsin!

Röster av: Claes Månsson, Ewa Roos & Allan Svensson.

Ett smakprov från filmen Pettson & Findus Juligheter kan du se här: Smakprov från Pettson &Findus Juligheter