Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Irländsk Jul med Gyttring **INSTÄLLT**

***KONSERTEN ÄR INSTÄLLD PGA NYA RESTRIKTIONER***

För att se alternativen för återbetalning av köpta biljetter så klickar du på: GYTTRINGS KONSERT 20 DECEMBER ÄR ISTÄLLD!

** ♣♣ **♦♦**♥♥**♠♠** ♣♣ **♦♦**♥♥**♠♠** ♣♣ **♦♦**♥♥**♠♠** ♣♣

 

Irländsk Jul med Gyttring

*** Denna konsert arrangeras av Gyttring, men Lötgården hjälper till att marknadsföra aktiviteten***

För fjärde året i rad ger sig Gyttring ut på julturné. I år tar de sikte på landsbygden och bygdegårdar runt om i Mellansverige. Konsertprogrammet är ca 70 minuter och innehåller många traditionella irländska julsånger tillsammans med både svenska och amerikanska julfavoriter. Konserten spelas i finstämd folkviseton på akustisk folklig instrumentering.

Konserten startar 19:30 och insläppet sker 18:45. I samband med insläppet finns det möjlighet att köpa fika av bygdegårdsföreningen.

Arrangemanget följer rådande rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten och därför finns endast ett ytterst begränsat antal platser till varje konsert.

Välkomna till en mysig och intim julkonsert – på behörigt avstånd!

Köp din biljett via Tickster.


Om Gyttring:

Gyttring är en folkmusiktrio som spelar irländska folkvisor med inslag från den svenska folkmusiktraditionen. Repertoaren består till stor del av den mer finstämda delen av folkmusiken och de berättande sångerna med dess tillhörande historier står i fokus. Allt framförs på modern folkmusikinstrumentering med stämsång. Här kan du läsa mer om Gyttring.

  • Erika von Knorring – sång, irländsk tvärflöjt, whistles
  • Patrik Midelf – sång, cittern, gitarr, whistles
  • Robbin Ståhl – låtmandola, mandolin, gitarr, sång