Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

JULKONSERT MED GYTTRING

Julvisor i Folkstämning

För femte året i rad ger sig Gyttring ut på vägarna och spelar konserter med det populära konceptet julmusik i folkvisetappning.

Traditionella svenska julsånger blandas upp med keltiskt klingande klassiska jullåtar. Det blir både kända och okända melodier och även någon modern amerikansk julfavorit. Likväl som gemytlig och medryckande folkmusik bjuder en konsert med Gyttring på både allvar och en stor portion humor.

Gyttring är en folkmusiktrio med ursprung från Enköping. De startade för knappt 15 år sedan och har sedan dess dykt djupt ner i folkmusikens många olika grenar. Idag består repertoaren av en blandning mellan svensk, irländsk och amerikansk folkmusik.

Genom åren har de kommit att utforma ett unikt musikaliskt uttryck som kantas av en modern instrumentering med tonvikt på sång och knäppinstrument i många härliga konstellationer.

Trion Gyttring består av;

Erika von Knorring – sång, irländsk tvärflöjt, whistles
Patrik Midelf – sång, cittern, gitarr, whistles
Robbin Ståhl – låtmandola, mandolin, gitarr, sång


*** BILJETTER KAN DU KÖPA HÄR! ***

SÅ HÄR KÖPER DU BILJETT:

Biljett till konserten kostar 185 kr/st (enhetspris för VUXEN &BARN).
Swishkod för betalning av biljetter hittar du nedan, samt i PRISLISTAN.

Ex: Vill du köpa 2 biljetter  så öppnar du din Swish-app på t.ex mobilen och så skannar du QR-koden under  rubriken ”Biljettpris Julkonsert 185 kr/st ”.
Räkna själv ut vad du ska betala (2 x 185kr= 370 kr) och fyll i det beloppet i din swishapp.
I meddelanderutan fyller du i Antal biljetter:  Texten är förifylld i den rutan, men lägg själv till siffran för antal biljetter du köper. Godkän sedan köpet i Swishappen!

Du får en bekräftelse på ditt köp via sms och dina biljetter finns i entrékassan på konsertdagen reserverade på det namn du uppgivit + mobilnummer du swishat med. (Möjlighet finns också att hämta upp biljetter innan konserten för den som så önskar-kontakta Anette Lamell).

KÖP BILJETT genom att klicka på PRISLISTAN för att se priser och QR-koder eller se längre ner på denna sida.

 

  • Pris Konsertbiljett:  185 kr
Skanna denna QR-kod för att köpa biljett!

 

Konserten med Gyttring  arrangeras i Lötgården Lördag 18 december .

Dörrarna öppnas kl 18:30 och konserten startar kl 19:00. Den består av två akter om 45 minuter vardera, med en paus mellan akterna.

OBS! Viktig information gällande COVID-regler
Från 1/12 gäller nya regler för allmän sammankomst/ offentlig samling inomhus vid mer än 100 besökare och där ges arrangören möjlighet att använda covidpass. Se länk längre ner.

Vi kommer därför att begränsa antalet sålda biljetter så att det blir långt färre än 100 personer i byggnaden och möblera med stolarna med större avstånd än normalt, samt separera de olika sällskapen med tomt utrymme mellan. Vi följer alltid de covidföreskrifter som Folkhälsomyndigheten/Länsstyrelsen utfärdar, så att besökarna får en trygg upplevelse hos oss.

Vi kommer inte att kräva covidpass (såvida inte nya regler/krav införs före den 18/12) men om besökare frivilligt vill visa covidpass så får de, men med de nu gällande reglerna så är det inget krav vid mindre än 100 besökare inomhus.
Givetvis hoppas vi att besökarna använder sitt sunda förnuft och endast besöker konserten om de är helt friska och symtomfria!

Här är de regler som gäller just nu:

 

 

Vid frågor kring konserten eller om du inte har swish, kontakta Anette Lamell, 070- 529 45 36 eller anette.lamell@rovab.com

 

 

Här kan du få ett smakprov från Gyttrings julrepertoar.

 

Konserten arrangeras med stöd från Bygdegårdarnas Riksförbund och Kulturrådet.