Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild
 • Hem
 • Aktiviteter
 • KONSERT! Anna Stadling Trio- Musik av Johnny Cash m.fl

KONSERT! Anna Stadling Trio- Musik av Johnny Cash m.fl

Lötgården har nöjet att i januari presentera en härlig konsert  med Anna Stadling Trio genom ett kultursamarbete med Musik i Uppland och Enköpings kommun i form av Konsertkarusellen. Lördag 25 januari k 19.00 uppträder Anna Stadling Trio i Lötgården och framför musik av Johnny Cash m.fl.  I pausen mellan akterna (2×40 min)blir det försäljning av kaffe & fikabröd.

Du kan även köpa matbiljetter till en ”konsertmiddag” innan uppträdandet  (OBS! Mat- och konsertbiljetter är slutsålda!).  Konsertbiljetter säljs via förköp men i mån av att det finns biljetter kvar så säljs de även vid dörren på konsertkvällen.

Biljettpriser:

 • Konsertbiljett vuxen 150 kr. ***SLUTSÅLDA***
 • Matbiljett 100 kr (***MATBILJETTER ÄR  SLUTSÅLDA***)

Biljetter säljs (fr.o.m 7/12) på följande ställen i listan nedan, men du kan redan nu även köpa biljett genom att swisha till 070-529 45 36 (Anette) och ange ditt namn samt hur många konsertbiljetter & matbiljetter du köper. Du får sedan en bekräftelse tillbaka från oss.

 • TEMPO i Grillby
 • ROVABs kontor i Ramby
 • GESTBLOMS BOKHANDEL i Enköping
 • Via representanter för Löts Bygdegårdsförening (Anette 070-529 45 36, Annica 070-810 80 03 & Carina 072-501 91 78)

Insläppstider på konsertkvällen:

 • Gäst med matbiljett + konsertbiljett släpps in kl 17.30
 • Gäst med endast konsertbiljett släpps in kl 18.30

Nedan finns mer information om konserten:

Anna Stadling Trio spelar och sjunger musik av Johnny Cash m.fl.

Det har gått 20 år sedan Anna Stadling släppte sin första soloskiva. Sedan dess har denna fantastiska sångerska och artist släppt många fler, både solo och tillsammans med andra. Tillsammans med musikerna och vännerna Andreas Nordell och Pecka Hammarstedt tolkar Anna Stadling också Johnny Cash-låtar.

2013 släpptes albumet. Johnny Cash 1932-2003 var en amerikansk sångare, låtskrivare, musiker, skådespelare och författare. Han är ett av de mest inflytelserika namnen inom countrygenren genom alla tider.
Det som drog igång projektet var Annas tonsättning av Johnny Cash text “When the little hand reaches”.
– Jag satt i vårt vardagsrum en vårdag och spelade på en gammal predikantorgel min man fått av en släkting och plötsligt kom melodin till den enormt sorgliga texten om ensamhet. Om att vänta på någon som aldrig kommer. En ensamhet som förlamar och bryter ner. Melodin blev som en gammal hymn, en psalm i Johnny Cash’s anda. När Lasse spelade upp den för Johnnys gamle gitarrist Jerry Hensley, sa han:
”Det där skulle Johnny ha gillat.” Det kändes stort.

– Jag har lyssnat mycket på Johnny Cash genom åren men det har av någon anledning aldrig blivit så att jag sjungit hans material förut. Även om jag har rört mig i samma musikaliska sfär med låtar av Emmylou Harris, Lucinda Williams eller Steve Earle. … det är extra härligt att projektet blivit så väldigt varmt mottaget, ja ibland har recensionerna varit nästan overkligt positiva, säger Anna.

2019 firar Anna genom att göra konserter tillsammans med sin trio. Repertoaren består av egna låtar såväl som Johnny Cash låtskatt.

Via denna länk kan du läsa mer om konserten och provlyssna på Anna Stadling

Denna länk tar dig till vår evenemangssida hos Musik i Uppland som bjuder på smakprov och information!

Trion består av följande medlemmar:

 • Anna Stadling, sång, gitarr
 • Andreas Nordell, kontrabas
 • Pecka Hammarstedt, gitarr

 

Kontakta Anette Lamell på 070-529 45 36 om du har några frågor!

(Fotograf: Carina Hedlund)