Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Konsert SÖDRA BERGENS BALALAIKOR

AVSÄNDARE Göran Källgården:

Efter mycket funderande bestämde jag mig i våras för hur jag ska använda det stora och generösa stipendiet jag fick, för kulturellt arbete, från Hugo Tamms Donationsfond för ett och ett halvt år sedan. Jag avser att använda stipendiet till att ge möjlighet för andra att ta del av kultur som jag uppskattar fast av ett annat slag än litteratur den här gången.

Jag är intresserad av och lyssnar gärna på folkmusik från världens alla hörn.
Därför har jag bokat Lötgården lördagen den 7 september och engagerat ”Södra Bergens Balalaikor” för en konsert där kl 17:00. Södra Bergens Balalaikor spelar rysk, men även en del svensk folkmusik. Konserten kommer att efterföljas av en lätt buffé. Alltihop till en kostnad av 150 kr/person och med en obligatorisk föranmälan till mig på mobilnr 0708-674646. Helst betalning med Swish.

Ingen försäljning av biljetter vid dörren, enbart förbokade biljetter. (Ni får förhandsinformation om det här för att hinna anmäla er, innan annonseringen i EP).

Södra Bergens Balalaikor är en svensk grupp från Söder i Stockholm, som bildades för 50 år sedan. De har alltså 50-årsjubileum i år.

Meddela mig på mobilen 0708-674646 senast måndagen den 2 september om ni önskar delta, hur många ni är och eventuella allergier. Välkomna!

Vänliga hälsningar
Göran Källgården, gk@sigdat.se
0708-674646

PS. Jag efterlyser också några ungdomar som mot ersättning kan hjälpa till med att ta emot cateringmaten, fram-och avplockning av mat/disk mm under kvällen. Hör av er till mig snarast om du vill jobba den kvällen! (Tid ca 16-21) /Göran. DS