Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Padelmöte 10/2 kl 18:00

INFÖR PADELPREMIÄREN!

Som ni vet så har Lötgården köpt in en padelbana som ska sättas upp i vår när marken torkat upp tillräckligt. Genom att vi blev beviljade projektstöd så kunde inköpet genomföras. Tanken är att det ska finnas en ”padelsektion” under Lötgårdens huvudförening och att det i den ”sektionen” ska kunna bedrivas lite padelrelaterat arbete som t.ex ordna Lötsmästerskap i padel eller andra aktiviteter. Där koordineras också driftsfrågor som t.ex vinterförvaring av padelbanan och ev underhåll osv.

Du som är padelintresserad är inbjuden att vara med och påverka arbetet med padelbanan genom att ingå i en arbetsgrupp kring padelbanan och där bidra med din kunskap och kloka insikter.

Eftersom tiderna är som de är med pågående pandemi så siktar vi på ett digitalt uppstartsmöte torsdag 10 februari kl 18.00 och du är inbjuden!

 På agendan står bla att dra upp lite riktlinjer för padelsektionens arbete, diskutera bokningssystem för banan, underhåll, hur man blir medlem i sektionen mm och kring dessa delar kan ni bidra med så mycket bra tankar och idéer! 😊

Anmäl dig till Padelmötet genom att fylla i formuläret nedan, så vi vet vart vi ska skicka inloggningslänken till mötet!

VÄLKOMMEN!

 

Anmälan till Padelmöte 10/2
Ange din e-postadress så vi kan skicka ut länk med mötesinbjudan!